Main_Bearing_mPaneler2

Passiv Brannbeskyttelse

Kunde

Bluewater Energy Services B.V

Når

2022

Varighet

Ongoing

Tjenester

Om prosjektet:

Jotun Skipet er under ombygging og i denne forbindelse skal hele "Main bearing" på turret ha passiv brannbeskyttelse for å stå imot et eventuelt jetbrann scenario. Dette oppdraget har krevd betydelig engineering og dokumentasjon for å kunne tilfredsstille de strenge krav som settes for prosjektet.

3.parts evalueringer er utført av DNV for å verifisere at produktene er ihht. de krav som er satt.

Vår løsning er å bygge paneler tilpasset omkrets innvendig "main bearing" og boltestørrelse for innfestning direkte på flens. Disse paneler er isolert med X3M mat og Favuseal, en løsning vi benytter i våre easyFLEX brannkasser. Dette gir en meget plassbesparende løsning som kan monteres tett inntil elementet det skal beskytte og motstår kreftene fra 250Kw/m2 jetbrann med blast load opptil 0.8 bar. En løsning vi vil vurdere å tilby til strukturbeskyttelse på andre prosjekter i fremtiden.

Prefabrikkering av løsningen er gjort ved vår lokasjon i Skien og vi har sendt ut dedikert, kvalifisert personell for montering on-site.

I tillegg vil vi montere passiv brannbeskyttelse på "risere", ESD-ventiler, flere rørlinjer og utstyr når Jotun Skipet er kommet tilbake på felt.

Main_Bearing_Uisolert
Main_Bearing_Start
Main_Bearing_mPaneler
Main_Bearing_mPaneler2

Prosjekter

Se alle prosjekter