Boltbeskyttelse

easyFLEX Boltebeskyttelse på Edvard Grieg

Kunde

Lundin AS

Når

2021

Varighet

NA

Tjenester

Arbeidsomfang

På dette prosjektet har StS-ISONOR levert mer enn 150 boltbeskyttelser i forskjellige dimensjoner.

StS-ISONOR easyFLEX  produktporteføljen består blant annet av en type boltbeskyttelse, boltcare.  Dette produktet har mange unike egenskaper, noe som Lundin i samarbeid med Bilfinger på Edvard Grieg plattformen har valgt å ta i bruk i forbindelse med Solveig prosjektet.

Solveig ligger om lag 15 kilometer sør for Edvard Grieg-plattformen, og ble påvist i 2013. Feltet bygges ut med havbunnsinstallasjoner som knyttes til Edvard Grieg hvor brønnstrømmen skal prosesseres.

Les mer om Edvard Grieg her: https://lundin-energy-norway.com/edvard-grieg/

Da StS-ISONOR sin produksjonslinje er lokalisert i Bergen, klarte vi å produsere mesteparten i løpet av 4 hektiske uker. Dette er unikt i den situasjonen vi er i og har vært i under Pandemien, hvor lange leveringstider er normalen. Made in Norway er viktigere enn noen gang.

Boltbeskyttelsen er et fleksibelt design for brannvern av flenser og bolter. Den kan brukes på både isolerte og uisolerte rørledninger.

Om nødvendig kan systemet utformes for å sikre et luft gap mellom boltbeskyttelsen og flensene eller boltene som skal beskyttes.

Systemet har blitt testet for eksplosjonsovertrykk på 1,2 bar og jettbrann med en varmebelastning på 350kW / m² (1350 ° C) opp til 39 minutter. Dette er et avansert og fleksibelt produkt med hensyn til inspeksjon og vedlikehold på flenser og bolter.

I tillegg til Boltcare ble det også levert over 50 brannjakker til prosjektet.

Les mer om Boltcare her: Lambda easyFLEX Boltcare