Kjell Gulliksen

14.07.23

Møt Kjell Gulliksen - Prosjektleder Arkitekt & Innredning

Kjell Gulliksen jobber i ISONOR Industrier som nå er en del av StS laget- nærmere bestemt StS-ISONOR!

Spesialist på sitt felt

Det er fascinerende å høre Kjell fortelle om sin erfaring- den er massiv og imponerende, en ekte spesialist på sitt felt!

Hvem er du?

Kjell Gulliksen. 61 år er Prosjektleder innen Arkitekt & innredning av LQ. Har 30 år innen denne disiplinen. 15 år innen Cruise skip i Asia, USA, Russland og Sør-Amerika.

Utdannelsen min er egentlig inne Elektro, men etter 10 år med dette faget så begynte jeg med hobbyen min som møbel snekring og innredning. Gikk 5 år i lære på Lystad interiør i Sandefjord. På Color Line. Etter dette begynte jeg på Masa Yard i Turku Finland på de nye Eagle Class i 1999 som da var de største skipene i Karibia.

Har også lang tid i ST. Petersburg med kanal båter for Viking Line. Etter dette ble jeg hentet inn til Bilfinger for å ha ansvaret for total ombygging av Oseberg Feltsenter samt mange andre prosjekt for Equinor.

Les mer om erfaringen hans på linkedin

Hva jobber du med? 

Nå jobber jeg med å innhente og tilrettelegge alt av Innrednings jobber for Vår Energi. Er også med på igangsetting av jobbene. Det jeg syntes er det viktigste, er det å ha kontakt med bransjen og kunde nettet. Det som er spennende med jobben som jeg syntes er at det er mange forskjellige løsninger og utfordringer i samsvar med kunde.

Hvilket prosjekt er du på nå og hvordan går det?

Akkurat nå holder jeg på med HAP Balder etter lang planlegging og oppbygging av timeskriver system mot Vår Energi.

Hva drømmer du om?

Mine drømmer er at vi kommer inn på kontakts siden hos Equinor på Arkitekt og innredning siden. Der er det uendelig etterslep av vedlikehold. Og at vi har en styrket avdeling for å ta imot dette.

At Arkitekt avdelingen kan overdras til noen yngre krefter, og at jeg selv kan være Iso leder på en installasjon de siste årene mine i yrkes livet. Har vært stand inn flere ganger på dette.

Flere artikler

Vis flere artikler