Forsett til hovedinnhold
Hovedbilde laserrensing

17.04.24

Industriell laser-rensing

Laser-rensing som overflatebehandlingsmetode! Denne overflatebehandlingsmetoden innebærer at vi benytter en laserstråle med en effekt på opp til 2000W for å fjerne laget på overflaten

Laser-rensing som overflatebehandlingsmetode.

Denne overflatebehandlingsmetoden innebærer at vi benytter en laserstråle med en effekt på opp til 2000W for å fjerne laget på overflaten. Kraften er konsentrert på en liten overflate og skaper en veldig høy energitetthet.

Laserteknologi

Laser-teknologien fjerner overflatebelegg, rust, salt og andre urenheter med den veldig kraftige laserstrålen. Metoden er miljøvennlig, sikker å bruke, skånsom og desinfiserende for alle overflater, ingen kjemikalier eller sandblåsing er nødvendig.

Resultatet

Laser er tørt og rent, og etterlater minimalt med sekundært avfall. Resultatet blir en perfekt overflate som er behandlet og klargjort for videre bearbeiding, og er spesielt egnet for rensing av overflater som stiller høye krav til renhet.

Bruksområde

Kan anvendes til fjerning av et bredt spekter av materialer som tungmetaller, maling, korrosjon, smøremidler og industrielle forbindelser.

Vår erfaring så langt

Brukes typisk der mekanisk forbehandling el. sandblåsing ikke er et alternativ, og i områder som er spesielt sensitivt for støv og skitt.

Vi er i en testfase for utprøving av utstyret innenfor ulike bruksområder.

Ser også på muligheten for anvendelse av teknologien i klassifiserte områder, da sammen med våre habitatløsninger.

Lite støy og lav vibrasjon gir en positiv HMS-effekt, og resulterer i mer kontinuerlig drift.

Les mer om overflatebehandling her:

Overflatebehandling

Flere artikler

Vis flere artikler