Forsett til hovedinnhold
artikkelbilde uten innhold

08.05.23

StS og ISONOR Industrier på Industriuka i Porsgrunn 8-11 mai

StS og ISONOR Industrier deltar med stand på Industriuka i Porsgrunn 8-11 mai!

Møt oss på stand T-134 i tennishallen.

På Industriuka møtes industri, teknologi, politikk, folk og samfunn for å finne løsninger og sette kursen! Fellesnevneren er interesse for det grønne skiftet!

Det skal i årene fremover investeres store summer i og ut fra Grenland. En stor del av dette vil være investeringer i bærekraftige industriprosjekter! Målet er at regionen skal bli verdens første klimapositive industriregion innen 2040. Det er et ambisiøst mål! Man er avhengig av utstrakt teknologi og samarbeid mellom leverandører, mellom bransjer og dialog med politikere, folk og samfunn!

StS og ISONOR skal ha stand i Tennishallen, nærmere bestemt på stand T-134. Kom innom da vel!

Vi vil presentere våre produkter og løsninger som kan bidra i det grønne skiftet og ser frem til å møte mange likesinnede.

En del av løsningen

Energisparing- bærekraftige løsninger
Innenfor isoleringsfaget er det også mye vi kan bidra med for å redusere miljø fotavtrykk! Dette oppnår vi ved å redusere energibehovet ved å redusere forbruket. Bedre isolasjon reduserer CO2 utslipp og strømkostnader for industri anlegg.

Typisk på plattformer kommer de største energitapene fra uisolert prosess utstyr og utstyr med ineffektive isolasjonsløsninger. Det er mye å hente på å etterisolere rør og prosess utstyr.

Eksempelvis vil èn uisolert ventil som holde ren temperatur på 150°C ha et energitap på 10.000-20.000kWh i året.

På høytemperatur utstyr kan riktig isolasjon gi formidable årlige energibesparelser.

Det er god investering å isolere både med tanke på energisparing og kostnader!

Vi tilbyr både produkter og personell til jobben! StS easyFLEX-produkter er designet for rask og enkel installasjon, fjerning og gjentatt reinstallasjon for å sikre enkel tilgang for inspeksjon og vedlikehold, ved hjelp av minimalt timeforbruk, personlig verneutstyr og verktøy.

Møt oss på vår stand T-134 så skal vi vise deg hva dette betyr i praksis!

Flere artikler

Vis flere artikler