artikkelbilde uten innhold

30.05.23

One Team - StS-ISONOR

StS og ISONOR er i ferd med å bli til ett selskap. Vårt nye felles navn blir StS-ISONOR og vi feirer dette med lansering av en felles logo! Den nye logoen er utformet for å bevare særpregene fra begge selskapene.

"One team"

95 års erfaring

Vi har til sammen 95 års erfaring innen olje- og gassrelatert industri, og tilbyr mange av de samme tjenestene. Begge selskapene har felles grunnleggende verdier.

Kultur og verdier

Vi tror på tillit, integritet og kraften i samarbeid. Vi strekker oss lenger enn å bare møte forventningene; vi streber etter å overgå dem ved å dyrke en kultur preget av ekspertise og nyskaping. Våre ansattes velferd står i fokus, og vi skaper et miljø som tenner inspirasjon og samhold. Sammen utgjør vi et ekstraordinært team, som støtter og løfter hverandre.

Våre medarbeidere

Vi er kjent for å være en trygg havn og en attraktiv arbeidsgiver for topp talenter og StS-ISONOR er en drømmearbeidsgiver som blomstrer takket være lojalitet og engasjement.

Våre medarbeidere er hjertet i organisasjonen, og vi verdsetter deres urokkelige lojalitet og dedikasjon til vår felles visjon, sier Administrende direktør Ingrid Solheim.

Spennende reise

Idet vi begir oss ut på denne spennende reisen, skaper vi allerede verdier under årets høyaktivitetsperiode (HAP) på Balder FPSO for Vår Energi. Den samme enestående kvaliteten og urokkelige forpliktelsen til sikkerhet som definerte våre individuelle stier, smelter nå sammen og danner et formidabelt partnerskap.

Forent kraft

Vi er klare til å utfordre landskapet i bransjen. Med dype lokale bånd og enestående ekspertise lover vi å levere effektiv og sømløs prosjektgjennomføring, og gi våre kunder muligheten til å nå nye høyder av suksess.

Flere artikler

Vis flere artikler