Forsett til hovedinnhold
Ny habitat kontrakt UAE

03.05.23

Habitatkontrakt i UAE

Sikret en stor treårig habitatkontrakt i UAE

Vi har vunnet en treårig habitatkontrakt med en av de største EPC (Engineering, Procurement, Construction)-selskapene i De forente arabiske emirater.

Dette innebærer at StS i samarbeid med vår partner i UAE, Al Masaood Energy, skal ha totalleveransen av habitat til totalt i overkant av 36 plattformer pluss fire større landanlegg tilhørende ADNOC (Abu Dhabi National Oil Company).

Kontrakten inkluderer levering av utstyr, arbeidsledere og montører, samt opplæring for ADNOCs personell.

Kontrakten har en totalvarighet på tre år (Juni 2026). Denne kontrakten er et resultat av lengre tids

målrettet arbeid mot mer langsiktige kontrakter i regionen.

Den treårige kontrakten vil løpe til juni 2026 og forventes å gi en betydelig boost til StS gruppens inntekter. StS har en solid track record for å levere høykvalitets ingeniørløsninger og har etablert et solid omdømme i UAEs olje- og gassindustri.

I tillegg til habitatkontrakten er StS også involvert i en rekke andre prosjekter i UAE. StS har etter hvert en sterk tilstedeværelse i Midtøsten og er godt posisjonert til å dra nytte av regionens økende etterspørsel etter energiinfrastruktur.

Totalt sett understreker siste kontrakts seier selskapets evne til å sikre store kontrakter i nøkkelmarkeder og vår forpliktelse til å levere høykvalitetsløsninger til kundene våre. Med omfattende erfaring og ekspertise innen olje- og gassektoren, er selskapet godt posisjonert til å spille en ledende rolle i utviklingen av energiinfrastruktur i UAE og den bredere Midtøsten-regionen.

Relaterte sider

Flere artikler

Vis flere artikler